Arizona GM37305

Gama Arizona este o modernizare a gamei tradiționale de sere alipite de un perete vertical. Această gamă poate fi multifuncțională prin adăugarea de mobilier, plante, decorațiuni sau chiar efecte acvatice care să personalizeze acest spațiu.

Această gamă de calitate deosebită este montată cu ajutorul unor piese de îmbinare din aluminiu super rezistente (cu grosimea de 2,5 mm), a unor profile din aluminiu din țeavă rectangulară (profile exclusive, ultra heavy duty – extrem de rezistente cu secțiunea de 65 x 65 mm) și sistemul evoluat de vitrare fixat cu baghete din aluminiu. Vitrarea se face cu plăci din policarbonat cu grosimea de 8 – 10 mm. MONTAJUL NU NECESITĂ SILICON! Această gamă de sere constituie combinația perfectă dintre serele din gama Texas și gama Dallas.

Plăcile din policarbonat sunt prinse de structură cu ajutorul unor baghete din aluminiu. Montarea acestui vitraj este foarte simplă și rapidă. Marginile panourilor din placă de policarbonat sunt acoperite pe tot perimetrul lor. Sistemul nostru de fixare a vitrajului cu baghete din aluminiu este mult mai rezistent dar și mai simplu decât în cazul altor sere care folosesc același sistem de fixare a vitrajelor cu baghete din aluminiu, deoarece în cazul modelelor noastre nu mai este necesară etanșarea cu silicon și bandă PVC. În plus, la acest model toate șuruburile și piulițele sunt ascunse. În consecință, sera arată deosebit de îngrijită, de top și de calitate.

Sera oferă și soluția pentru accesul către un spațiu de agrement și recreere în aer liber, în cazul în care spațiul casei Dvs. este limitat. Cu certitudine, aceasta este una dintre cele mai bune și versatile sere din oferta noastră.

Structura din aluminiu este disponibila in 0 culoare: gri  

Placă din policarbonat cu protecție UV de 8-10 mm 

Caracteristici

  1. Structură de rezistență din profile de aluminiu (65 x 65 mm) cu sistemul nostru evoluat de fixare a plăcilor de vitraj cu baghete – NU NECESITĂ SILICON!
  2. Proiect inteligent care permite asamblarea simplă și rapidă. Se folosesc piese de îmbinare din aluminiu, inteligente (grosime 2,5 mm), cu montaj simplu și rapid – DURATA MONTAJULUI SE REDUCE CU PESTE 70%.
  3. Toate șuruburile și piulițele sunt ascunse, aspect foarte curat și îngrijit.
  4. Ușă glisantă în 2 canate, se poate încuia – EXTRA HEAVY DUTY
  5. 2 ferestre de acoperiș, basculante, pentru ventilarea serei - EXTRA HEAVY DUTY
  6. Sunt disponibile module de extindere în lungime.
  7. Sunt disponibile sisteme de ancorare în beton sau direct în sol, la alegerea Dvs.
  8. Garanția producătorului pentru structură este de 20 ani care vă oferă ani buni de plăcere a grădinăritului și de profit.
  9. Rezistența la vânt: 100 km/h; Rezistența la încărcare cu zăpadă: 60 kg/m2 sau o grosime a stratului de zăpadă de 40 cm.
Reper nr. GM37305

Dimensiune: 242 x 392 x 237 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 180 x 149 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 2 bucăți

Reper nr. GM37405

Dimensiune: 320 x 392 x 250 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 180 x 149 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 2 bucăți

No Comments Yet.

Leave a Reply