Dallas GM34406-B

Vă prezentăm gama noastră exclusivă de sere premium. Rafinamentul seriei / gamei Dallas este dat și de sistemul de vitrare prins integral cu baghete pe structura din aluminiu. Acest sistem este mai solid și mai eficient decât la orice alt producător care utilizează baghete deoarece nu este necesară etanșarea canalelor de vitrare cu silicon și cu bandă PVC. Unicitatea și avantajul acestei game față de competiție este dat de „sistemul de montaj inteligent și rapid”. Aceasta se explică prin utilizarea pentru fiecare model cu mai puțin de peste 150 șuruburi și piulițe decât în cazul serelor tradiționale îmbinate prin sistemul șurub – piuliță. De asemenea, asamblarea structurii serei se face cu cel puțin 40% mai repede decât în cazul structurii la serele tradiționale. La acestea se adaugă sistemul de inserție de montare a plăcilor de vitrare cu baghete din aluminiu. Toate aceste avantaje fac ca această gamă de să nu aibă rival, mai ales dacă se compare și prețul. Acest sistem se regăsește numai în serele de elită la nivel mondial.

Structura de rezistență este de culoare NEGRU elegant sau ALB clasic. Acest sistem este noutatea absolută și unică din punct de vedere al prinderii și fixării plăcilor de vitrare de structura de rezistență a serei. Sistemul vă oferă și cele mai puternice și mai rezistente uși glisante și ferestre basculante de acoperiș pentru ventilarea serei pe care le-ați văzut vreodată. Structura de aluminiu a serelor noastre premium este incomparabil mai bună decât produsele din aceeași clasă de preț ale concurenței, fiind mai groasă și mai solidă, așa cum au constatat clienții noștri care au atins, văzut și simțit alte mărci pe piață. Motivul alegerii de către clienți a produselor noastre: service, preț, calitate mai bună, rezistență și durabilitate, ușurința montajului, etc.

Structura din aluminiu este disponibila in 2 culori: alb și negru  

Placă din policarbonat cu protecție UV de 6-8 mm 

Caracteristici

  1. Structură de rezistență din profile de aluminiu ULTRA HEAVY DUTY cu sistemul nostru evoluat de fixare a plăcilor de vitraj cu baghete – NU NECESITĂ SILICON!
  2. Proiect inteligent care permite asamblarea simplă și rapidă. Se folosesc piese de îmbinare din aluminiu, inteligente, cu montaj simplu și rapid – DURATA MONTAJULUI SE REDUCE CU PESTE 40%.
  3. Vitrare cu plăci din policarbonat cu grosimea de 6 – 8 mm
  4. Ranforsare / Contravântuire orizontală pe toată lungimea pereților laterali, a coamei și a streșinii.
  5. Ușă glisantă în două canate, se poate încuia – EXTRA HEAVY DUTY.
  6. 4 ferestre de acoperiș, basculante, pentru ventilarea serei - EXTRA HEAVY DUTY.
  7. Opțional, coama decorativă
  8. Sunt disponibile sisteme de ancorare în beton sau direct în sol, la alegerea Dvs.
  9. Garanția producătorului pentru structură este de 15 ani care vă oferă ani buni de plăcere a grădinăritului și de profit.
  10. Rezistența la vânt: 100 km/h; Rezistența la încărcare cu zăpadă: 60 kg/m2 sau o grosime a stratului de zăpadă de 40 cm.

Reper nr. GM34403

Dimensiune: 195 x 253 x 250 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 194 x 120 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 2 bucăți

Reper nr. GM34404

Dimensiune: 257 x 253 x 250 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 194 x 120 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 2 bucăți

Reper nr. GM344-2 EXT.

Dimensiune: 124 x 253 x 250 cm (L x l x h)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 2 bucăți

 

Reper nr. GM34405

Dimensiune: 319 x 253 x 250 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 194 x 120 cm (L x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 4 bucăți

No Comments Yet.

Leave a Reply