Dallas GM34606-B

Noua noastră seră Dallas sau seră în „T”, este o seră multifuncțională iar prin adaosul de mobilă, plante, decorațiuni sau chiar jocuri cu / de apă se poate obține un spațiu personalizat.

Această seră de calitate ridicată a fost construită în baza unui caiet de sarcini care avea ca obiect o verandă (conservatory), nu o seră. Aceasta dispune de structură de aluminiu din țeavă rectangulară / pătrată. Coama și stâlpii de colț sunt realizați tot din țeavă în scopul măririi rezistenței și rigidității serei. Majoritatea serelor de pe piață sunt produse din profile „T” pentru vitraje dar sera noastră, precum și întreaga gamă Texas, include țeavă rectangulară, care este mult mai rezistentă.

Plăcile din policarbonat,  vitrarea, se fixează simplu și curat, dinspre exterior, cu ajutorul unor baghete din aluminiu care ascunde integral marginile plăcii. Este un sistem rafinat de fixare cu baghete care este mai rezistent și mai simplu decât alte metode de fixare similare, modelele noastre de sere nu necesită folosirea siliconului și benzii PVC.

Ușile mari, în 2 canate, permit accesul ușor iar forma lor unică vă garantează un mediu confortabil de grădinărit pentru plantele Dvs. de roșii, care cresc în înălțime, având în vedere spațiu generos care le stă la dispoziție.

Gama de sere Dallas poate constitui o soluție foarte bună pentru o zonă de recreere în aer liber dacă spațiul din casa Dvs. este limitat. Aceasta este una dintre cele mai bune și versatile sere din oferta noastră, cu certitudine.

Structura din aluminiu este disponibila in 2 culori: alb și negru  

Placă din policarbonat cu protecție UV de 6-8 mm 

Caracteristici

  1. Structură de rezistență din profile de aluminiu ULTRA HEAVY DUTY cu sistemul nostru evoluat de fixare a plăcilor de vitraj cu baghete – NU NECESITĂ SILICON!
  2. Proiect inteligent care permite asamblarea simplă și rapidă. Se folosesc piese de îmbinare din aluminiu, inteligente, cu montaj simplu și rapid – DURATA MONTAJULUI SE REDUCE CU PESTE 40%.
  3. Ranforsare / Contravântuire orizontală pe toată lungimea pereților laterali, a coamei și a streșinii.
  4. Ușă glisantă în două canate, se poate încuia – EXTRA HEAVY DUTY.
  5. 4 ferestre de acoperiș, basculante, pentru ventilarea serei - EXTRA HEAVY DUTY.
  6. Opțional, coama decorativă
  7. Sunt disponibile sisteme de ancorare în beton sau direct în sol, la alegerea Dvs.
  8. Garanția producătorului pentru structură este de 15 ani care vă oferă ani buni de plăcere a grădinăritului și de profit.
  9. Rezistența la vânt: 100 km/h; Rezistența la încărcare cu zăpadă: 60 kg/m2 sau o grosime a stratului de zăpadă de 40 cm.

Reper nr. GM34506

Dimensiune: 319 x 377 x 250

Dimensiune ușă: 194 x 120 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 4 bucăți

Reper nr. GM34606

Dimensiune: 381 x 377 x 250 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 194 x 120 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 4 bucăți

 

No Comments Yet.

Leave a Reply