Texas GM32506-B

Noua noastră serie de sere Texas cu lățimea de 5 m a devenit cea mai mare seră a noastră / pe care o producem. Este o seră mare și eficientă. Acest chit de seră DO IT YOURSELF, pe care să o montați Dvs*, va însemna un start sănătos și productiv pentru grădina Dvs, care se va îmbunătăți an de an, foarte mulți ani de acum înainte. Concepția simplă și solidă face ca acest kit de seră de hobby să se compare cu orice altă seră comercială / industrială de aceleași dimensiuni. Construită ca o adevărată seră pentru 4 anotimpuri, această seră este o structură pentru grădinărit care vă poate oferi un mediu optim de cultură a plantelor și care va produce ca recompensă o recoltă mare, indiferent de condițiile de mediu exterior.

Acest tip de seră este construit din plăci din policarbonat aproape indestructibile, cu grosimea de 10 mm, în 2 pereți, care asigură o protecție de 100% împotriva radiației solare ultraviolete, UV, indiferent de temperaturile ridicate atinse în timpul verii. Și să nu uităm de mărimea serei! Acest tip de seră vă oferă mai mult spațiu decât orice seră a concurenței din aceeași categorie de preț. Acum plantele Dvs. de dimensiuni sau de înălțime mai mare vor putea rămâne în seră fără să fiți obligat să le scoateți în aer liber. Iar înălțimea la streașină este de 1,5 m. Ușile în 2 canate cu înălțimea de 1,82 m, cu balamale, și cele 6 ferestre basculante ale acoperișului asigură ventilarea corespunzătoare a grădinii Dvs. chiar și în cele mai fierbinți zile de vară. Nu uitați că lungimea serei se poate mări oricât de mult doriți Dvs. Nu aveți nevoie de scule speciale pentru a vă monta sera. De regulă, această seră DIY* se poate monta și într-o singură zi de 2 – 3  oameni, în funcție de condițiile de la fața locului.

Structura din aluminiu este disponibila in 2 culori: verde si negru 

Placă din policarbonat cu protecție UV de 10 mm 

Caracteristici

  1. Structură de rezistență din profile de aluminiu ULTRA HEAVY DUTY cu canal de vitrare integrat, de 15 mm, pentru policarbonat – CONSTRUIT SĂ DUREZE!
  2. Proiect inteligent care permite asamblarea simplă și rapidă. Se folosesc piese de îmbinare din aluminiu, inteligente, cu montaj simplu și rapid – REDUCEREA TIMPULUI DE ASAMBLARE CU PESTE 70%.
  3. Ranforsare orizontală pe toată lungimea pereților laterali, a coamei și a streșinii.
  4. Ușă batantă în două canate, cu lățimea totală de 2 m, cu zăvor – ventilare suplimentară.
  5. 6 ferestre de acoperiș, basculante, cu câte 2 brațe – suport pentru fiecare, EXTRA HEAVY DUTY.
  6. Sera poate poate prelungi cu ușurință cu câte 2 m.
  7. Opțional, sunt disponibile sisteme de ancorare în beton și în sol
  8. Garanția producătorului pentru structură este de 15 ani care vă oferă ani buni de plăcere a grădinăritului și de profit.
  9. Rezistența la vânt: 100 km/h; Rezistența la încărcare cu zăpadă: 60 kg/m2 sau o grosime sastratului de zăpadă de 40 cm.

Reper nr. GM32504

Dimensiune: 406 x 506 x 302 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 182 x 197 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 4 bucăți

Reper nr. GM32506

Dimensiune: 607 x 506 x 302 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 182 x 197 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 6 bucăți

Reper nr. GM32508

Dimensiune: 807 x 506 x 302 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 182 x 197 cm (h x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 8 bucăți

Reper nr. GM32510

Dimensiune: 1007 x 506 x 302 cm (L x l x h)

Dimensiune ușă: 182 x 197 cm (L x l)

Ferestre basculante pentru aerisire / ventilare: 10 bucăți

No Comments Yet.

Leave a Reply